Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Εθελοντισμός και .......υγεία.

Όταν ήμουν μαθητής Δημοτικού, πριν από .........λίγα χρόνια δηλαδή, στο τότε Αναγνωστικό είχε ένα μάθημα στο οποίο η γιαγιά πήρε την εγγονού λα της να μαζέψουν από ένα μεγάλο ελαιόδενδρo τις ελιές. Η μικρή μόλις είδε το μεγάλο δένδρο και τις πολλές ελιές είπε:  - Γιαγιά πότε θα μαζέψουμε όλες αυτές τις ελιές;  - Παιδί μου αν δεν ξεκινήσουμε δεν θα τις μαζέψουμε ποτέ? ήταν η απάντηση της γιαγιάς ( σοφή παρατήρηση ).
Μια εθελοντική ομάδα του Πολιτιστικού μας Συλλόγου λοιπόν, αποφάσισε και ξεκίνησε να καθαρίσει την ..... ζούγκλα που περιτριγύριζε και έδινε άσχημη εικόνα στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, θέλοντας να δώσει λίγη χάρη και ομορφιά στο τοπίο, συγχρόνως δε να γυμναστεί και να ..........  χάσει και κάποια κιλά ( συνδυασμός του τερπνού μετά του ωφελίμου).
Σε μια εβδομάδα έδωσε μια όμορφη εικόνα σε όλο το κομμάτι εκείνο και ελπίζει να κάνει κάτι περισσότερο αργότερα αν έχει μια ιδιαίτερη μικρή συμπαράσταση.  Οφείλουμε εδώ να εξάρουμε την συμπαράσταση και βοήθεια του νεοεκλεγέντα Προέδρου του χωριού και να ευχηθούμε καλή και συνεχόμενη συνεργασία προς όφελος του χωριού μας.
Την ερχόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη το απόγευμα, περί της 7:30 μ.μ., θα γίνει Εσπερινός της εορτής της Αγίας Παρασκευής, και την Παρασκευή 26 Ιουλίου, 7:00 π.μ., θα γίνει η Θεία Λειτουργία.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου