Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Εκδήλωση ποδηλασίας. Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.

                                            Εκδήλωση Ποδηλασίας 2016
   Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.  Ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν, καλύτερα.
Η επιτυχία δεδομένη από τη στιγμή που στο μικρό μας χωριό, των 195 κατοίκων, πήραν μέρος πενήντα πέντε ποδηλάτες και ποδηλάτισες στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος
 " Α Μ Υ Δ Ω Ν "  Αξιοχωρίου. Κάποτε αυτά τα μικρά και μεγάλα παιδιά θα θυμούνται ότι κάποιοι έκαναν κάποιες " θυσίες "  για να έχουν μερικές όμορφες παιδικές αναμνήσεις








































      Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου για την συνδρομή τους στην οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης, ιδιαίτερα τους ψήστες, Στάθη Παπαδόπουλο, Σταύρο Γρηγοριάδη, Πέτρο Νικολαϊδη, Τάκη Πανόπουλο και Σωτήρη Βλάσκο, τον φαρμακοποιό Ηλία Ιβανούδη για τη συμμετοχή και συμπαράστασή του για τυχόν έκτακτη ανάγκη, την Ρένα Γιακιτζή και Άννα Πανοπούλου ως εμπροσθοφυλακή με το αυτοκίνητο και τον Χάρη Καρασαββίδη ως οπισθοφυλακή με το δικό του αυτοκίνητο - κλούβα για έκτακτη ανάγκη, όπως και χρειάστηκε, για την αντιμετώπιση προβλήματος με ποδήλατο.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εγκάρδιο χειροκρότημα στο νεοσύστατο και πρωτοεμφανιζόμενο νεανικό μουσικό συγκρότημα  ( Νίκος Νικολαϊδης, Δημήτρης Πεφάνης, Ραφαήλ Μπαλτζής, Πλαστήρας Κουλούμογλου, Ελευθερία Μπαλτζή και Αναστασία Αναστασιάδου ), με τις ευχές για καλή σταδιοδρομία, αν το επιθυμούν, στο μουσικό δάσκαλό τους Κώστα Αναδίνη με την αφιλοκερδώς μουσική προσφορά της φιλικής του παρέας, Ρούλη Αναγνωστίδη και Λίνα Τζίκα -Αρίστη Κουντουράκη ( οι δύο γυναίκες δημοσιογράφοι του  EUROP  ONE ) " , τον λυράρη μας Βασίλη Παπαδόπουλο και φυσικά τον δικό μας " Καζατζίδη ", Κώστα Αθανασιάδη για την έκτακτη συμμετοχή του.
   Ευχαριστούμε ως χορηγούς της εκδήλωσης τις εταιρίες Καζλαράκη ( Βαφειοχώρι), Ιωαννίδη
 ( Κιλκίς ), Χαρίτογλου ( 'Ασπρος ), και ιδιαίτερα τον Χάρη Καρασαββίδη ( Καστανάς, μεγάλος χορηγός ) , για τις χορηγίες τους.
   Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άσπρου κ. Σταυρούλα Γιαννακίδου για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή, η οποία ήταν η πρώτη από τη σειρά εκδηλώσεων,   Α Μ Υ Δ Ο Ν Ι Α   2 0 1 6 .